Geïnteresseerde koper
binnenplaats
woning

Familie, werk én ontspanning om de hoek!

Een betaalbare koopwoning in Utrecht vinden is erg moeilijk. Als alleenstaande starter val ik een beetje tussen wal en schip. Ik wil geen appartement, maar een tussenwoning waar je meer contact met je buren hebt. De nieuwbouw van Leeuweplaats spreekt me erg aan. Er zijn ook kleine tussenwoningen bij met het juiste formaat voor mij. De tuinen grenzen aan een groene binnenplaats, dat vind ik ook leuk.

Mustafa (30)

Logistiek consultant, single: “Ik zoek een betaalbare koopwoning in Utrecht, gewoon een fijne tussenwoning. Leeuweplaats spreekt mij erg aan. Hier zijn de tussenwoningen gunstig geprijsd en de tuinen grenzen aan een groene binnenplaats. Voor mij is de ligging ook ideaal, precies tussen Utrecht Centraal en het centrum van Leidsche Rijn in. Mooi aan het kanaal, niet ver van de snelweg en maar tien minuten fietsen naar Lombok, de wijk waar ik opgroeide en waar mijn ouders nog wonen. Er zijn twee parken in de buurt waar ik kan hardlopen en ontspannen. Beter kan niet!”

Centraal gelegen

De ligging van Leeuweplaats is ideaal voor mij. Precies tussen Utrecht Centraal en het centrum van Leidsche Rijn in, niet ver van de snelweg. Voor mij is het belangrijk dat het ook maar tien minuten fietsen is naar Lombok, de wijk waar ik ben opgegroeid. Mijn ouders wonen daar nog en ik doe er graag boodschappen bij de warme bakker en de groentewinkel. Leeuweplaats ligt aan het kanaal, ik vind het heel bijzonder om aan het water te wonen.

Winkels en groen

De wijk Leidsche Rijn ken ik al goed. Ik heb er na mijn studie een aantal jaren gewoond. Toen ik daar net woonde was er alleen een Albert Heijn, ik heb de wijk zien groeien. Het centrum is nu heel gaaf geworden! Alle winkels die je nodig hebt zijn er. Al ben ik een echte stadsjongen, het is wel fijn dat het Maximapark en Koning Willem-Alexanderpark in de buurt zijn. Ik ben sportief en houd van hardlopen. In het Maximapark kan ik aan crosstraining doen en daarna in het Japanse gedeelte tot rust komen.


Vanaf Leeuweplaats zijn dus alle locaties in Utrecht die belangrijk voor mij zijn heel goed bereikbaar. Mijn familie, mijn werk én mijn ontspanning!