Ligging & bereikbaarheid

Het beste van oud en nieuw

Enerzijds grenst Leeuwesteyn aan het levendige Leidsche Rijn, anderzijds aan het Amsterdam-Rijnkanaal met aan de overkant Oog in Al. En ook de rest van Utrecht ligt aan je voeten!


Prachtig uitzicht over het Oeverpark en het water. Wandelen in het mooie Willem-Alexanderpark naast de deur. Al je dagelijkse voorzieningen op loopafstand in Leidsche Rijn Centrum. Het oude centrum op een kwartiertje fietsen. Leeuwesteyn is een absolute toplocatie, speciaal voor jou ontwikkeld.

Thuiskomen in Leeuweplaats

Brug tussen oude en nieuwe stad

Bovendien is er natuurlijk de uitstekende fietsverbinding tussen Leeuwesteyn en het centrum van Utrecht. Leeuwesteyn slaat immers letterlijk een brug tussen beide gebieden. Hier raakt de nieuwe stad de oude stad. En jij profiteert van alle voordelen.

Uitstekend bereikbaar

Of je nu een voorkeur hebt voor auto of openbaar vervoer, Leeuwesteyn is altijd perfect bereikbaar. De oprit naar de A2 ligt op enkele minuten rijden, evenals aansluiting op de A12. Bushaltes om de hoek. Treinstation Utrecht Leidsche Rijn op steenworp afstand.

Thuiskomen in Leeuweplaats

Bouwveld Leeuweplaats ligt met de lange zijde aan de statige Tweede Muntmeesterlaan. Aan de overige zijden wordt Leeuweplaats omarmd door het Oeverpark en groene uitlopers hiervan, terwijl ook Het Willem-Alexanderpark en park Leeuwesteyn lonken. Uitzicht over het kanaal en Oog in Al. Hier is het fijn thuiskomen.