Hypotheek, onafhankelijk advies

Een nieuwbouwwoning in Leeuweplaats kopen? De Hypotheekshop De Meern helpt je graag!

Het kopen van een nieuwbouwwoning in Leeuweplaats heeft veel voordelen. Het huis is duurzaam en heeft weinig onderhoud nodig. En je kunt de woning vaak nog helemaal naar je eigen smaak indelen en inrichten. Heb jij je oog laten vallen op een woning in Leeuweplaats? Dan wil je natuurlijk graag weten of je het huis kunt betalen én waar je bij nieuwbouw op moet letten. Wij helpen je graag!

Samenwerking

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de financierbaarheid heeft de ontwikkelaar van Leeuweplaats een samenwerking afgesloten met de Hypotheekshop De Meern. Iedere kandidaat van een woning in Leeuweplaats krijgt daarom kostenvrij een eerste gesprek bij De Hypotheekshop De Meern, aansluitend of voorafgaand aan het verkoopgesprek.


Deze samenwerking heeft voor jou als koper meerdere voordelen. Je krijgt een onafhankelijk advies over je financiële wensen, de adviseur is volledig op de hoogte van het project Leeuweplaats en je krijgt een korting van € 750,- op je advieskosten bij het afsluiten van een financiering bij de Hypotheekshop De Meern voor een woning in Leeuweplaats!


Wanneer je een woning gereserveerd krijgt in Leeuweplaats ga je het eerste verkoopgesprek aan met de makelaar. Na dit gesprek ga je aan tafel met de financieel adviseur van de Hypotheekshop die samen met jou de financierbaarheid checkt. Een reservering wordt omgezet in een optie indien er duidelijkheid is ontstaan over de financiële haalbaarheid van de aankoop van de woning. Op deze manier hebben alle partijen zekerheid van een goede afloop zonder teleurstellingen.

Hypotheek

Een hypotheek voor een nieuwbouwwoning vraagt vaak net wat andere aandachtspunten dan een hypotheek voor een bestaande woning. Bij een nieuwbouwwoning hoef je bijvoorbeeld geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten te betalen. Maar krijg je wel te maken met extra kosten voor de aanleg van de tuin en de erfafscheiding. Of met een bouwdepot en een langere geldigheid van je hypotheekofferte. Het is fijn als je dan een adviseur hebt die goed op de hoogte is en meedenkt. Bij De Hypotheekshop De Meern vertellen we je alles over de bouw van je huis, de oplevering, bouwrente en natuurlijk je hypotheek voor je woning in Leeuweplaats.

Onafhankelijk advies

De Hypotheekshop De Meern is volledig onafhankelijk, geeft ongekleurd advies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag. De Hypotheekshop De Meern-adviseur vergelijkt voor jou hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders.


Maak een afspraak via telefoonnummer 030-6775800 of mail naar: